Vad är Funktionell Fitness?

Den allra vanligaste formen av  funktionell fitness (FF) idag är den som bedrivs av olika crossfit-boxar runtom i Sverige och världen. För att göra FF till en sport som kan erkännas av den världsomspännande idrottsrörelsen måste den organiseras i ideella föreningar med samma regler och strukturer som andra idrotter.
Målet är att bli medlem i Riksidrottsförbundet och en vision är att nå OS-status.
Måndagsklubben IF är medlemmar i Svenska Förbundet för Funktionell Fitness, Swe3F.

SM i Funktionell Fitness 15-16 juni 2019

Måndagsklubben IF hälsar alla Atleter, Coacher & Åskådare välkomna till SM i Funktionell Fitness!

Tävlingen arrangeras i samarbete med Swe3F och platsen är Måndagsklubben AB:s gym. Föreningen har en lång och stolt tradition och erfarenhet av att arrangera tävlingar av högsta klass. Vårt mål är att detta SM ska bygga vidare på den fina traditionen.

Hjärtligt välkomna!
Måndagsklubben IF:s Styrelse
/Anders Bond, ordförande

Tack till alla sponsorer under SM!